Solextocht - solexrijden door het Brabantse landschap

TourDeSoleX biedt u een ontspannende Solextocht aan door het Brabantse landschap. Op authentieke solexen (geen namaak zoals u vaak in de Solexverhuur aantreft) welke technisch en motorisch in prima staat, waant u zich terug in de jaren zestig en zijn reist u door bossen, over heidevelden, door pittoreske dorpjes en langs terrassen.

Wij bieden diverse Solexritten aan maar uiteraard kunt u in overleg ook zelf uw route bepalen. De Solexverhuur van TourDeSoleX voorziet u eventueel van bijpassende alpinopet om een ludiek tintje aan de Solextocht toe te voegen. Voor vertrek is er de mogelijkheid tot koffie en gebak in onze sfeervolle horecagelegenheid (wij beschikken eveneens over een buitenterras), waarna een korte instructie volgt en u de Solex kunt starten. Onze Solexverhuur is gelokaliseerd in de omgeving van Valkenswaard, Leende en de Belgische grens en beschikbaar voor kleine en grote groepen.

Tour de Solex Op het Solex-terras Bijkomen van het Solexrijden

Bent u van plan om de Solex-activiteit aan te vullen met een barbecue, steengrill, feestavond of uit te breiden met andere binnen- of buiten- activiteiten, dan bent u evenzo bij ons aan het goede adres! Vraag eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.