Solextocht + Jet Plezier (meermansfiets)

De ene helft van uw gezelschap vertrekt op de Solex en de andere helft op een meermansfiets. Na ongeveer 1,5 uur treft u elkaar voor een drankje en wisselt u van activiteit. U vertrekt en eindigt bij partycentrum de Cranehoeve in Gastel. Minimaal 14 deelnemers.
Prijs: € 23,50 p.p.

Solexen + BBQ/Steengrill + Koffie en Vlaai

Uw solextocht begint met een kop koffie en een heerlijk stuk gebak. Daarna krijgt u een korte instructie en maakt u een mooie rit op een authentieke Solex door het Brabantse landschap. Als u terugkomt wacht er een heerlijke barbecue of steengrill uit eigen keuken!
Prijs: € 58,50 p.p.

Solexen + Jet Plezier + BBQ/Steengrill + Koffie en Vlaai

U combineert een solextocht met een rit op de meermansfiets. Maar niet voor u heeft genoten van koffie met gebak! De ene helft van uw gezelschap start op de Solex, de andere op de meermansfiets. Halverwege de rit wisselt u van voertuig. Als u terugkomt bij partycentrum de Cranehoeve gaat u genieten van een heerlijke barbecue of steengrill.
Prijs: € 52,- p.p.

Solexrijden + Countrygolf + BBQ/Steengrill + Koffie en Vlaai

Uw dagje uit begint met koffie en gebak, waarna u gaat solexen. Na de solextocht is het tijd voor countrygolf. Golf, maar dan met een ludiek tintje! Als afsluiter van de dag komt u terug bij partycentrum de Cranehoeve voor een smakelijke barbecue of steengrill. Voor de winnaar van de dag is er een prijsje!
Prijs: €62,- p.p. (10 personen of meer) | €67,- p.p. (minder dan 10 personen)